Készleten

Csillogó szemű plüss Kiscsibe- Orange Toys

7 550 Ft

Húsvéti ajándékot keresel gyerkőcödnek? A csillogó szemű plüss kiscsibe bármilyen alkalomra remek ajándékötlet az Orange Toys-tól. A sárga színű plüss kiscsibe ezüstösen, kékesen csillogó szemeinek, a fején található fehér pihének és kiváló minőségének köszönhetően még különlegesebb mint a többi plüssállat, egyszerűen nem lehet ellenállni neki. Ráadásként a kiscsibének nem csak a szemei csillognak, hanem a csőre és lábai is ragyogó glittereket kaptak. A csillogó szemű plüss kiscsibe alvóbarátként, utazótársként és dekorációként is remek célt szolgál.

Cikkszám: OT3011-22 Kategóriák: ,

Leírás

A csillogó szemű plüss kiscsibe jellemzői:

– Mérete: 22 cm
– Anyaga: puha plüss (poliészter)
– Csillogó szemei műanyagból készültek
– 30 fokon kézzel mosható
– 3 éves kortól ajánlott
– Kiváló minőségű Orange Toys termék.

Minőségi és egyedi plüssöket keres? A válasz két szó: Orange Toys.

Az Orange Toys plüssök egyedi designt és a legmagasabb minőséget képviselő termékek a piacon. A litvániai tervezők és gyártók nagy hangsúlyt fektetnek mind a minőségi, mind az egyedi gyártásra. Profi tervező csapatuk kreatív újításai és ötletei a folyamatosan bővülő Orange Toys termékcsaládokban öltenek formát.

Az Orange Company célul a magas minőséget és színvonalat tűzte ki, mely a vásárlók igényeihez alakítva folyamatosan követi a piaci tendenciákat és trendeket. Stratégiájuk sikerességét a folyamatosan visszatérő vásárlók száma bizonyítja.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csillogó szemű plüss Kiscsibe- Orange Toys” értékelése elsőként