Készleten

Plüss sárkány- Mini Twini- Orange Toys

6 990 Ft

Plüss sárkányt keresel? Ismerd meg a legcukibb zöld, sárga baba sárkányt a világon! A klasszikus sárkány kinézete mellett egyedivé azonban a Mini Twini kollekcióra jellemző csillogó szem varázsolja. A Csillogó szemű plüss figuráktől szinte minden gyermek elolvad!

Miben más a Plüss sárkány – Mini Twini – Orange Toys?

A Mini Twini minden tagja, így a plüss sárkány baba is rendelkezik olyan minősítéssel, hogy akár 0 éves kortól is adható, ellentétben a legtöbb plüss mosómacival. Tehát ez egy kifejezetten babáknak készített tüneményes, baba kinézetű plüss figura.

Cikkszám: 9046-20 Kategóriák: ,

Leírás

Plüss sárkány- Mini Twini- Orange Toys jellemzői:

– Méret: 20 cm
– Ajánlott korosztály: Már 0 éves kortól adható
– Minősített termék
– Tuttifrutti zöld, és rózsaszín alapszínű nyitott díszdobozban érkezik
– Mikro plüssből van
– Csillogó szemű plüss sárkány
– Színe: zöld, sárga
– Anyag: Bébi plüss, kötött, poliészter szálból, műanyag kiegészítők (szem)

Minőségi és egyedi plüssöket keres? A válasz két szó: Orange Toys.

Az Orange Toys plüssök egyedi designt és a legmagasabb minőséget képviselő termékek a piacon. A litvániai tervezők és gyártók nagy hangsúlyt fektetnek mind a minőségi, mind az egyedi gyártásra. Profi tervező csapatuk kreatív újításai és ötletei a folyamatosan bővülő Orange Toys termékcsaládokban öltenek formát.

Az Orange Company célul a magas minőséget és színvonalat tűzte ki, mely a vásárlók igényeihez alakítva folyamatosan követi a piaci tendenciákat és trendeket. Stratégiájuk sikerességét a folyamatosan visszatérő vásárlók száma bizonyítja.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Plüss sárkány- Mini Twini- Orange Toys” értékelése elsőként